Известие

Collapse
No announcement yet.

Мигачи...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мигачи...

Колеги на връщане от морето колата започна да ми прави следния номер:след като включа ляв мигач индикатора на таблото започва да мига нормално 2 пъти , след което продължава ,но много по -бързо като в дискотека,някакви идеи от какво може да се получава така?
    Като пристигнах включих аварийните и всички мигачи си бачкат нормално.
    alfa romeo 166 2.4 jtd

И на мен почна да го прави скоро но със десен мигач. Не съм имал време да го разгадая още. Но трябва да се каже че само свети по бързо само по таблото, самя мигач си мига както трябва.
    Явно има нещо общо със жегите може би...
    Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Това по принцип го прави като има неизправен мигач. Аз скоро имах проблем със задния и така мигаше нервозно
      166, 2.4 JTD'00

Comment

споко и на мен го прави на десня от две години,не му се плаши а се връщай на морето
        alfa 166jtd@super

Comment

Момчета странна работа, днес си карам и няма никви проблеми с индикатора на мигача на таблото - мига си в такт с външните мигачи....мисля си ,че може нещо от температурата да е било ,щото тогава беше към 35 градуса
          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Има едно скрито реле което прави проблеми,лошото е че не се намира втора ръка,а ново е доста скъпо,другия вариант да е клюкарката
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
              Момчета странна работа, днес си карам и няма никви проблеми с индикатора на мигача на таблото - мига си в такт с външните мигачи....мисля си ,че може нещо от температурата да е било ,щото тогава беше към 35 градуса
              Точно така, защо мислиш че от началото подозирам температурата като за виновна
              И при мен ми го направи като беше жега, със климатик включен но после като се охлади повече се оправи. Но това дури и пак сега като е жега не мога да я накарам да произведе пак проблема...

абе капризна кола к'во да я направим...
              ... но пък най капризните ги обичаме повече !!
              Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Working...
              X